غذای سریع با مرغ: خلاصه 28 تجربه از نی نی سایت
مرغ، ماده اولیه پرکاربرد و محبوبی در آشپزی است. سرعت پخت و تنوع در طعمدهی، آن را به گزینهای عالی برای روزهای شلوغ تبدیل کرده است. در این پست، خلاصه 28 تجربه از کاربران نی نی سایت در مورد غذاهای سریع و خوشمزه با مرغ را گردآوری کردهایم. این تجربیات میتوانند ایدههای جدیدی برای آشپزی به شما بدهند.
این تجربیات شامل روشهای مختلف پخت، مواد اولیه متنوع و نکات کلیدی برای داشتن یک غذای مرغ خوشمزه و سریع است. سعی شده تا از نظرات مختلف و تجربیات متفاوت برای ایجاد یک منبع جامع استفاده شود.

- ✔️
مرغ زعفرانی سریع:
تکههای مرغ را در ماست، زعفران، پیاز رنده شده و ادویه مزهدار کرده و در تابه تفت دهید. - ✔️
ساندویچ مرغ با سس مایونز و خیارشور:
مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و با سس مایونز، خیارشور خرد شده و جعفری مخلوط کنید. - ✔️
سالاد الویه با مرغ:
جایگزین کردن کالباس با مرغ پخته رنده شده در سالاد الویه. - ✔️
مرغ ترش فوری:
مرغ را با رب انار، گردو و پیاز تفت دهید. - ✔️
خوراک مرغ و سبزیجات:
تکههای مرغ را با سیب زمینی، هویج، فلفل دلمهای و ذرت تفت دهید. - ✔️
شنیتسل مرغ:
تکههای مرغ را در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید. - ✔️
جوجه کباب تابهای:
تکههای مرغ را در ماست، پیاز و ادویه مزهدار کرده و در تابه سرخ کنید. - ✔️
ناگت مرغ خانگی:
مخلوط مرغ چرخ کرده، پیاز و ادویه را شکل داده و در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید. - ✔️
رول مرغ و اسفناج:
مرغ پخته شده را با اسفناج بخارپز شده و پنیر خامه ای مخلوط کرده و در نان تورتیلا بپیچید. - ✔️
پاستا با مرغ و قارچ:
پاستا را با سس قارچ و تکههای مرغ پخته شده مخلوط کنید. - ✔️
پیراشکی مرغ:
داخل خمیر پیراشکی را با مخلوط مرغ چرخ کرده، پیاز و ادویه پر کنید. - ✔️
کوکو مرغ:
مرغ پخته شده رنده شده را با سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ و ادویه مخلوط کرده و سرخ کنید. - ✔️
کتلت مرغ:
مرغ چرخ کرده را با سیب زمینی پخته رنده شده، پیاز و ادویه مخلوط کرده و سرخ کنید. - ✔️
مرغ شکم پر فوری:
داخل مرغ را با برنج، سبزیجات معطر و زرشک پر کنید و در فر یا تابه بپزید. - ✔️
ته چین مرغ فوری:
برنج را با ماست، تخم مرغ و زعفران مخلوط کرده و لایه لایه با مرغ پخته شده در قابلمه بریزید. - ✔️
خوراک لوبیا سبز با مرغ:
لوبیا سبز را با مرغ تفت داده و با گوجه فرنگی بپزید. - ✔️
سوپ مرغ:
مرغ را با سبزیجات مختلف مانند هویج، کرفس و پیاز بپزید. - ✔️
دمی بلغور با مرغ:
بلغور را با مرغ ریش ریش شده و ادویه بپزید. - ✔️
مرغ سوخاری در فر:
تکههای مرغ را در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در فر بپزید. - ✔️
مرغ با سس باربیکیو:
مرغ را در سس باربیکیو مزهدار کرده و در فر یا تابه بپزید. - ✔️
تاکو با مرغ:
داخل نان تاکو را با مرغ ریش ریش شده، کاهو، گوجه فرنگی و سس پر کنید. - ✔️
بوریتو با مرغ:
داخل نان تورتیلا را با مرغ ریش ریش شده، برنج، لوبیا و سس پر کنید. - ✔️
سالاد سزار با مرغ:
سالاد کاهو، نان تست و پنیر پارمسان را با تکههای مرغ گریل شده مخلوط کنید. - ✔️
مرغ با سس پرتقال:
مرغ را در سس پرتقال مزهدار کرده و در فر یا تابه بپزید. - ✔️
جوجه چینی:
تکههای مرغ را در سس سویا، زنجبیل و سیر مزهدار کرده و سرخ کنید. - ✔️
مرغ با سس ترییاکی:
مرغ را در سس ترییاکی مزهدار کرده و در فر یا تابه بپزید. - ✔️
مرغ و بادام هندی:
مرغ را با بادام هندی، فلفل دلمهای و پیاز تفت دهید. - ✔️
کاری مرغ:
مرغ را با ادویه کاری، شیر نارگیل و سبزیجات بپزید.
نوش جان!
غذای سریع با مرغ: تجربیات نی نی سایتیها (28 ایده)
1. شنیسل مرغ
شنیسل مرغ همیشه یه گزینه سریع و راحته. من معمولا سینهی مرغ رو نازک میکنم، تو آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری میغلتونم و بعد سرخش میکنم. خیلی سریع آماده میشه!میتونید کنارش سیب زمینی سرخ کرده یا پوره سیب زمینی بذارید. اضافه کردن ادویه های مختلف به پودر سوخاری طعم بهتری بهش میده. یادتون باشه روغن داغ باشه تا شنیسل ها خوب بپزن و طلایی بشن. بعضی ها شنیسل رو داخل فر هم درست میکنن که سالم تره. میتونید از فیله مرغ هم استفاده کنید. من گاهی قبل از سرخ کردن، شنیسل رو با آبلیمو و پیاز مزه دار میکنم.
2. مرغ ترش و شیرین
مرغ ترش و شیرین هم خیلی طرفدار داره. تکه های مرغ رو سرخ میکنید و بعد با سس ترش و شیرین که با سرکه، شکر، سویا سس و آب آناناس درست شده، مخلوط میکنید. فلفل دلمه ای و پیاز هم میتونید بهش اضافه کنید. این غذا با برنج خیلی خوشمزه میشه. میتونید از سس های آماده ترش و شیرین هم استفاده کنید. نشاسته ذرت کمک میکنه سس غلیظ تر بشه. مراقب باشید مرغ زیاد نپزه و خشک نشه. کنجد طعم خیلی خوبی به این غذا میده.
3. سینه مرغ گریل شده
سینه مرغ گریل شده یه غذای سالم و سریعه. فقط کافیه سینهی مرغ رو با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید و بعد گریلش کنید. میتونید کنارش سالاد یا سبزیجات گریل شده بذارید. بهرهگیری از دستگاه گریل خیلی کار رو راحت میکنه. برای طعم بهتر، میتونید مرغ رو قبل از گریل کردن با سیر و آبلیمو مزه دار کنید. مراقب باشید مرغ خشک نشه، نباید زیاد بپزه. میتونید با انواع سس میل کنید. سینه مرغ گریل شده برای ساندویچ هم عالیه.
4. جوجه کباب تابه ای
جوجه کباب تابه ای هم خیلی سریع آماده میشه. مرغ رو تکه تکه کنید و با پیاز، فلفل دلمه ای و ادویه های مختلف تو تابه سرخ کنید. میتونید با برنج یا نون سرو کنید. بهرهگیری از زعفران طعم خیلی خوبی بهش میده. آبلیمو هم باعث میشه جوجه ها تردتر بشن. میتونید گوجه فرنگی هم بهش اضافه کنید. یه مقدار ماست هم برای ترد شدن مرغ عالیه. میتونید قبل از پخت کمی توی روغن بخوابونید تا خوشمزه تر بشه.






پخت مرغ به ظاهر ساده است اما خطاهای کوچک می تواند نتیجه را خراب کند. یک بار مرغ را با حرارت زیاد سرخ کردم و کاملا خشک شد، بعد فهمیدم بهتر است با شعله ملایم و زمان کافی پخته شود تا آبدار بماند. استفاده از دمای صحیح تفاوت بزرگی در کیفیت نهایی ایجاد می کند.
مزهمار کردن مرغ قبل از پخت خیلی مهم است ولی نباید بیش از حد انجام شود. دیده ام بعضی مرغ را ساعت ها در مایعات می خوابانند که باعث شل شدن بافت آن می شود. سی دقیقه تا دو ساعت برای مزه دار کردن کافی است، به خصوص اگر از مواد اسیدی مثل آبلیمو استفاده می کنید. این زمان به مرغ فرصت می دهد عطر و طعم را جذب کند بدون آنکه ساختارش خراب شود.
بسیاری فکر می کنند مرغ فقط با سینه یا ران درست می شود در حالی که قسمت های مختلف کاربردهای متفاوتی دارد. من ترجیح می دهم برای غذاهای آبدار مثل سوپ از بال و گردن استفاده کنم که طعم قوی تری می دهند. برای سرخ کردن یا کباب هم ران بهتر از سینه عمل می کند چون کمتر خشک می شود. شناخت قسمت های مختلف مرغ کمک می کند غذای بهتری بپزید.
مساله دیگر کنترل میزان رطوبت در پخت مرغ است. یک تجربه جالب داشتم وقتی مرغ را با پوست پختم و دیدم چقدر آبدارتر از زمانی شد که پوست آن را گرفته بودم. پوست مانند یک محافظ عمل می کند و مانع از دست رفتن آب مرغ می شود. اگر سلامت برایتان مهم است می توانید پوست را بعد از پخت جدا کنید، اما برای حفظ آبدار بودن مرغ، بهتر است با پوست پخته شود.
غذاهای مرغی واقعا میتونن نجات دهنده روزهای شلوغ باشن. من خودم چند وقت پیش مرغ زعفرانی رو امتحان کردم و با اضافه کردن کمی پودر پسته به مایه ماستی، طعم جالبی بهش دادم. کی دوست داره بگه که چطور میتونیم مرغ رو تردتر درست کنیم؟
جوجه کباب تابه ای ترکیب همیشگی آشپزخونه ماست، مخصوصا وقتی وقت کم داریم. من همیشه بهش کمی زردچوبه اضافه میکنم که هم رنگش زیباتر میشه هم طعمش بهتر. کسی اینو با سبزیجات دیگه هم امتحان کرده؟
سالاد الویه با مرغ واقعا جایگزین خوبی برای نوع سنتی اونه. من یه بار بجای سینه مرغ از ران مرغ آبپز استفاده کردم و جالب شد. اگه کسی تکنیک خاصی برای بهتر له کردن مرغ داخل سالاد داره خوشحال میشم بدونم.
پاستا با مرغ و قارچ تو خونه ما طرفدار زیاد داره. من بعضی وقتا به جای قارچ معمولی از قارچ صدفی استفاده میکنم و با کمی پنیر پارمسان میذارم رو اون. ایده های دیگه کسی داره برای متنوع کردن این غذا؟
برای روزهایی که حوصله آشپزی نداریم، ساندویچ مرغ با خیارشور همیشه یه پناهگاه امنه. من به مایه سسش کمی سیر رنده شده اضافه میکنم که بو و طعمش رو عوض میکنه. اگه کسی ترکیب جدیدی واسه این ساندویچ بلده دوست دارم امتحان کنم.
یه بار کوکو مرغ رو دیدم که دوستم درست کرده بود و با آویشن تزیین کرده بود که خیلی جالب شده بود. نکنه کسی اینو با سبزی های معطر دیگه هم امتحان کرده؟
خوراک لوبیا سبز با مرغ یه از اون غذاهای ساده ولی مقویه که تو همه فصل ها میشه درستش کرد. من یه بار بهش قارچ اضافه کردم که نتیجه جالبی شد. کسی راه دیگه ای برای خوشمزه تر کردن این خوراک بلده؟
فکر میکنم مرغ یکی از انعطاف پذیرترین مواد اولیه تو آشپزخونه است و هر بار میشه یه طعم جدید ازش درآورد. دوست دارم بدونم شما چطور این همه ایده های جدید برای غذاهای مرغی پیدا میکنید؟